Servis

Naš tim čine IT stucnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji su u svakom trenutku spremni klijentu da izađu u susret i pruže profesionalnu IT podršku. Cilj naše firme je da prati globalni razvoj IT tehnologija i da uvek koristi inovativna rešenja u proizvodima i uslugama koje nudimo našim korisnicima tako da na najprofesionalniji mogući način možemo rešiti sve vrste problema.

Obezbeđujemo servis za svu IT opremu što čini još jedan segment brige o korisniku, čime povećavamo efikasnost u radu same opreme i brzom reakcijom omogućujemo konstantan stabilan rad sistema korisnika, a samim tim i povećanje produktivnosti poslovanja.

Servis kompjutera

Za nas su komplikovani i kompleksni kvarovi izazov. Naš tim su serviseri sa 10-to godišnjim iskustovom, za njih ne postoiji ne rešiv problem.

Servis laptopova
Servisiramo i popravljamo laptopove svih Svetskih proizvođača. Dajemo garanciju na svaku popravku.
Software
Naša tim za vas instalira sisteme, čisti viruse sa vaših računara... Svakom problemu do sad smo pristupali sa velikom pažnjom i posvećenošću.
Terenska podrška
Znamo da je vreme dragoceno, zato smo mi tu za vas. Terenska podrška je dostupna svakome kome je potrebna. Dolazimo u najkraćem roku.
Remote podrška
Ne morate da dolazite do nas. Većina zahteva može da se reši putem daljinske (remote) podrške. 
Ostalo
Takodje, naš tim pruža usluge održavanja periferija, servera, lokalnih mreža, operativnih sistema i svih ostalih delova IT opreme koji su neophodni za funkiconisanje vašeg sistema.
Informacije
  • Bulevar Milutina Milankovića 120E, Novi Beograd
  • +381 11 318 01 97
Kako vam možemo pomoći?

Budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili emal-a, odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku.