Izrada sajtova

Kreiramo inovativne i moderne web-sajtove, fokusirajući se prvenstveno na funkcionalnost, dostupnost i jednostavnost korišćenja. Prilikom izrade sajta uvek uzimamo u obzir aktuelne trendove i standarde.Trenutno, teško je zamisliti modernu i uspešnu firmu koja nema svoj web-sajt. Kvalitetan, profitabilan i funkcionalan web-sajt omogućava stvaranje pozitivnog imidža kompanije, povoljan način oglašavanja i komunikacije sa ciljnim grupama, odnosno potrošačima.

Mi znamo da kvalitetan web-sajt treba da:

  • Poboljša poslovanje i poveća prihode, kao i da omogući Vašim klijentima lako-dostupne informacije o proizvodima i uslugama;
  • Izgradi i ojača poslovni imidž firme,
  • Pruži ugodno online korisničko iskustvo Vašim potencijalnim klijentima.

Ključni faktori svakog kvalitetno dizajniranog web-sajta su dobro formulisanje strategije projektaupravljanje projektomdizajn i razvoj, kao i online marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje.

Internet je okruženje u kom nije dovoljno samo napraviti sajt, već je potrebno u kontinuitetu raditi na njemu. Tek tada je moguće uočiti rezultate.

Naš glavni cilj je izrada web-sajta koji će biti jednostavan za upotrebu krajnjim korisnicima.

Pored toga, web-prezentacije koje su u skladu sa novim tehnologijama i standardima, omogućuvaju bolje pozicioniranje na pretraživačima kao što su Google, Yahoo i slično.

Responsive dizajn
Svi web-sajtovi koje je kreirao tim naše kompanije, kompatibilni su i prilagođavaju se različitim veličinama ekrana (računar, telefon ili tablet), a kako bi se osiguralo da sajt bude pregledan i jednostavan za korišćenje.
Analitika i izveštavanje
Integrišemo Google Analytics na svaki web-sajt koji dizajniramo, tako da možete pratiti aktivnosti posetilaca i time utvrditi da li i kad su potrebne promene na web-sajtu, a u cilju da zadržite ili privučete nove posetioce.
SSL sertifikati
Bezbednost podataka na mreži nije fraza. Upravo je to jedan od razloga zašto vodimo računa o sigurnosti svojih klijenata. Nakon izrade i pokretanja web-stranice, predlažemo potpunu primenu SSL sertifikata odgovarajućeg kvaliteta.
Ažuriranje i administracija
Vršimo ažuriranje sistema za upravljanje sadržajem, dodajemo nove funkcije na web-sajt, krairamo i objavljujemo sadržaj (vestiblog), kreiramo i postavljamo grafičke elemente, vršimo izmenu postojećih stranica sajta i dodajemo nove stranice.
Informacije
  • Bulevar Milutina Milankovića 120E, Novi Beograd
  • +381 11 318 01 97
Kako vam možemo pomoći?

Budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili emal-a, odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku.